Ιατρείο

Το ιατρείο μας ξεκίνησε την λειτουργία του το 1976 στην Κοζάνη επί της οδου Μεγδάνη 3. Από το 1982 και έπειτα στο ιατρείο ασκούνταν αποκλειστικά η  ορθοδοντική επιστήμη. Από το 1985 ως και το 1998 ο ειδικός ορθοδοντικός Dr. Γκαντούτσιος Κωνσταντίνος εργάζεται ταυτόχρονα και σε οδοντιατρική κλινική στο Κόμο της Ιταλίας όπου προσέφερε τις ορθοδοντικές του υπηρεσίες ως διευθυντής του ορθοδοντικού τμήματος εκεί.

Το 1994 το ιατρείο μας μεταφέρεται στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης επί της οδού Αναλήψεως 2 όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα, συνεχίζοντας να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με έμφαση στην ορθοδοντική θεραπεία αλλά παράλληλα προσφέροντας και άλλες εξιδεικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες βασισμένες στην τεχνολογία του laser αλλά και σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες που εργάζονται σε ειδικά πεδία της οδοντιατρικής.

Σήμερα το ιατρείο μας λειτουργεί κάτω από την επιστημονική διεύθυνση του Γκαντούτσιου Ιωάννη DDs, MSc, ενώ παράλληλα ο κύριος Dr. Γκαντούτσιος Κωνσταντίνος προσφέρει συμβουλευτικά με τις γνώσεις του αλλά και την πολύχρονη εμπειρία του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο