Βιογραφικό

Γκαντούτσιος Ιωαννης, γεννήθηκα στις 12 Δεκεμβρίου το 1985 στην Πόλη της Κοζάνης όπου έζησα μέχρι το 1994. Το ίδιο έτος η οικογένειά μου κι εγώ μεταφερθήκαμε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Στις τάξης του δημοτικού φοίτησα στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, ενώ συνέχισα την σχολική εκπαίδευσή μου στο πρώτο ενιαίο Γυμνάσιο- Λύκειο Πανοράματος από το οποίο αποφοίτησα το έτος 2003 και εισάχθηκα στο οικονομικό τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης (Οικονομικών Σπουδών) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μετά το πέρας των οικονομικών σπουδών αποφάσισα να αλλάξω ακαδημαϊκό και επαγγελματικό προσανατολισμό μιας και η οδοντιατρική ήταν πάντα ο στόχος μου.

Έτσι το 2008 έδωσα εισαγωγικές εξετάσεις στην οδοντιατρική σχολή του  Comenius University  της Μπρατισλάβα στην Σλοβακία όπου εισάχθηκα με επιτυχία. Το έτος 2014 αποφοίτησα με τον τίτλο Χειρούργος Οδοντίατρος (DDs).

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εκτέλεσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το έτος 2014-2015 ως οπλίτης οδοντίατρος συνεργαζόμενος με το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Μετά το Πέρας της στρατιωτικής μου θητείας άμεσα άρχισα να εργάζομαι ως γενικός οδοντίατρος στο ορθοδοντικό ιατρείο του Dr. Γκαντούτσιου Κωνσταντίνου ειδικού ορθοδοντικού όπου εκπόνησα πολλές ορθοδοντικές θεραπείες με επιτυχία κάτω από τις κατευθύνσεις του, ενώ ταυτόχρονα έγινα δεκτός στο διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα  του Anthony Gianelly Bidimensional Technique and Orthodontic Appliances στην Ρώμη της Ιταλίας. Παράλληλα συμμετείχα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ακτινοδιάγνωσης και χειριστού ακτινογραφικού πανοραμικού μηχανήματος της οδοντιατρικής σχολής του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το έτος 2017 έγινα δεκτός στο δεύτερο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master Program In Laser Dentistry στο Universita Cattolica del Sacro Cuore στην Ρώμη της Ιταλίας όπου τον Ιούνιο του 2020 απέκτησα τον τίτλο Master of science (MSc).

Μετάβαση στο περιεχόμενο